Nieuws

Verbouwing en schoolplein

De verbouwing loopt op schema. Sommige dingen vallen mee, andere tegen. De achtergevel op de opbouw van de BB is slechter dan verwacht dus daar moet veel aan gedaan worden. De trap aan de achterkant naar de leerlingeningang via de daktuin is aangepast op verzoek van de welstandsafdeling van de gemeente. We zijn nu bezig met de kastenwanden in de klassen en de inrichting van de lokalen en de gangen.
Hieronder het Vlekkenplan voor het schoolplein. Dat is een soort grove opzet. Zoals je kan zien kan er veel gespeeld worden: geklommen en geschommeld, gevoetbald, getafeltennist, met zand, met water. Er komt een plek om te chillen, er komt veel groen zodat je je ook kunt verstoppen. Er komt een plek waar buitenles kan worden gegeven. En natuurlijk komt het wormenhotel terug en een meidoorn 😊 En de peuters hebben een afsluitbaar gedeelte van het plein. Op het dak van de gymzaal komt een polderdak met ruimte voor moestuinbakken en een kas.
Voor de vakantie nog krijgen we het Voorlopig Ontwerp. De opzet tot nu toe is besproken met een tuinteam uit ons team, ouders en buurtbewoners, en de leerlingen. En alle wensen die al eerder verzameld zijn, worden zo veel mogelijk mee genomen. Helaas krijgen we geen zwembad 😉