Agenda

dec
9
vr
Paarse vrijdag
dec 9 hele dag
Paarse Vrijdag
dec 9 hele dag

Op Paarse vrijdag vragen wij aandacht voor seksuele en gender-diversiteit. Door het dragen van paarse kleding laten wij zien dat op onze openbare school iedereen welkom is.

Paarse Vrijdag
dec 9 hele dag

Op deze dag vieren we dat iedereen zichzelf mag zijn en dat niemand buitengesloten of gepest mag worden om wie die is. Dit doen we door de school paars te versieren (een beetje… naast de kerstversiering…). Naast dat we de school paars versieren, doen we ook een hele hoop andere leuke activiteiten: in groep 1-2 wordt er voorgelezen uit het prentenboek “Storkie viert een feestje,” in de MB en TB gaan ze aan de slag met gedichten van kinderboekenschrijver Pim Lammers en in de BB kijken ze samen De Grote Paarse Vrijdag Spelshow (met voormalig Kinderen voor Kinderen presentator Ridder van Kooten).

De belangrijkste boodschap van deze dag is dat iedereen zichzelf mag zijn en vooral aan te doen wat kinderen het liefst aandoet en waar ze zich het prettigst bij voelen. Of dat nou een paars shirt, Elsa jurk, Nike airmax of een tuinbroek is.

dec
14
wo
Kerstafette
dec 14 hele dag

Op woensdag 14 december staat de hele school in het teken van Kerst. Tijdens de Kerstafette is er In alle klassen weer van alles te knutselen. Van kerststerren tot mooie ballen voor in de boom en nog veel meer.Op woensdag 11 december staat de hele school in het teken van Kerst. Tijdens de Kerstafette is er In alle klassen weer van alles te knutselen. Van kerststerren tot mooie ballen voor in de boom en nog veel meer.

dec
21
wo
Kerstdiner
dec 21 @ 17:00 – 18:30

Trek je mooiste kleren aan! Woensdag 21 december van 17.00 tot 18.30 uur is er weer Kerstdiner. Iedereen maakt lekkere hapjes voor aan de mooi versierde tafel.

dec
23
vr
verhuisdag
dec 23 hele dag
dec
26
ma
Kerstvakantie
dec 26 2022 – jan 6 2023 hele dag
jan
9
ma
verhuisdag
jan 9 hele dag
jan
10
di
verhuisdag
jan 10 hele dag
jan
20
vr
Kennismakingsochtend
jan 20 @ 08:45 – 09:30

Denkt u erover uw kind aan te melden voor de Meidoorn, maar wilt u eerst graag wat meer informatie over de school? Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten.

Locatie: de Vlinderboom, Nicolaas Beetsstraat 40.

Als u geïnteresseerd bent stuurt u een mail aan administratie@10emeidoorn.nl.

NB. Mochten deze data u helemaal niet schikken, neem dan even contact op met school, dan kijken we samen of we een ander moment kunnen kiezen.