Agenda

mei
18
di
Vreedzame KinderWijkRaad vergadering
mei 18 hele dag
mei
19
wo
Leerlingenraad
mei 19 hele dag
mei
21
vr
Ecoraad vergadering
mei 21 hele dag
mei
24
ma
2e Pinksterdag
mei 24 hele dag
mei
28
vr
Ouderinformatieochtend – Engelstalig/English
mei 28 @ 09:00 – 10:00

Denkt u erover uw kind aan te melden voor de Meidoorn, maar wilt u eerst graag wat meer informatie over de school? Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten. Vanwege de coronacrisis kunt u vandaag om 9 uur in de ochtend online kennismaken via Zoom. Als u geïnteresseerd bent stuurt u een mail aan administratie@10emeidoorn.nl. U ontvangt dan een kwartier voor aanvang een link naar Zoom waar u de kennismaking kunt volgen.

Als u de school fysiek wilt bekijken dan kan dat na 15.45 uur op persoonlijke afspraak.

Kijk hier voor andere data

jun
2
wo
Kamp groep 8
jun 2 – jun 4 hele dag
jun
9
wo
Studiedag
jun 9 hele dag

Alle kinderen vrij.

jun
10
do
Kunstschooldagen
jun 10 – jun 11 hele dag

In verband met corona zijn de kunstschooldagen verplaatst naar 10 en 11 juni.

 

Tijdens de Kunstschooldag[en] doorkruisen de 8e-groepers en hun begeleiders de stad. Vele Amsterdamse kunstinstellingen werken jaarlijks mee aan de Kunstschooldag[en], grote en kleine. Allemaal presenteren ze een speciaal programma, dat tegelijkertijd een visitekaartje is voor wat zij gedurende het hele jaar bieden. Kunstschooldag[en] biedt de 8e-groepers een waardige afsluiting van hun ‘kunstcarrière’ op de basisschool.

jun
11
vr
Koffie met Madeleine
jun 11 @ 08:45 – 09:15

Net als vorig jaar worden er zo nu en dan contactmomenten georganiseerd voor als jouders vragen hebben over school. Niet over je eigen kind, maar over de school in het algemeen. Ideeën, opmerkingen, kritiek (beetje leuk opbouwend), kortom, meedenken. Madeleine heeft een aantal momenten geprikt, een half uurtje. Als je denkt, ja, ik heb wel iets wat ik wil vragen of bespreken, meld je dan aan via mailto:directie@10emeidoorn.nl en dan krijg je een link voor een Teams meeting toegestuurd.

jun
14
ma
Schooltandarts
jun 14 – jun 15 hele dag