Nieuws

Uitgestelde informatieavond verbouwing – 24 juni

Voorlichting over de verbouwing van de 10e Montessorischool De Meidoorn.

De 10e Montessorischool De Meidoorn behorend bij de Stichting voor Openbaar Onderwijs Amsterdam West Binnen de Ring wordt komend schooljaar compleet vernieuwd. De verbouwing van het gebouw aan de Chasséstraat 59 start in augustus 2021, de gebruikers hopen na de zomer van 2022 het opgeknapte gebouw weer te kunnen betrekken. De huidige gymzaal wordt vergroot, zodat deze aan de eisen voldoet. De binnenkant van het gebouw wordt geheel vernieuwd en gemoderniseerd. De installaties op het dak worden zorgvuldig ingepast. Tijdens deze verbouwing gaan de leerlingen van De Meidoorn naar het voormalige gebouw van basisschool de Vlinderboom op de Nicolaas Beetsstraat 40 en naar ruimtes in de Joop Westerweelschool op het Balboaplein 44.

We vertellen u graag wat we van plan zijn en daarom houden we een informatiebijeenkomst waar u van harte welkom bent. Deze avond gaat over het ontwerp van het schoolgebouw, de plannen voor het schoolplein, de planning en wat het voor u als omwonende betekent.

Datum                                 donderdag 24 juni 2021

Tijd                                        20.00 uur start en 21.30 uur afsluiting

Locatie                                online – via Microsoft Teams

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

Voor vragen over de school (onderwijs en kinderopvang) kunt u contact opnemen met Madeleine Schoute via 020 6160106 of directie@10emeidoorn.nl. Voor vragen over de vernieuwbouw kunt u terecht bij de projectmanager Albèrt Duyst via 06 2201 3033 of duyst@destock.nl.