Nieuws

Schoonste straat

Vanaf 2 september doen wij als school mee aan de wedstrijd: ‘De schoonste straat van de Baarsjes’. Wij zijn het zwerfafval en het grofvuil rondom de school zat. Als Ecoschool willen we daar wat aan doen. Wanneer wij drie maanden (van september tot eind november) ons gedeelte van de stad schoonhouden, maken we kans op de hoofdprijs van €1250! Dit bedrag (of een lager bedrag bij de 2e of 3e prijs) mogen we besteden aan iets moois, leuks of gezelligs voor onze straat. Helpen jullie mee?

Wat kan je doen?
Sta je te wachten op de kinderen en heb je even tijd? Haal binnen een grijper en ruim even wat zwerfafval op in de straat. Of doe dit na schooltijd samen met je kinderen. Ons wedstrijdgebied begint onder de containers in de Chasséstraat en loopt de hoek om de Van Kinsbergenstraat in tot aan de Van Speijk. Het betreft de hele straat dus inclusief stoepen, parkeerplaatsen en rijbaan.

Doe een melding via tel nr. 14020 als je ziet dat een container vol is. Of bericht Rob wanneer de container verstopt is. Hij kan deze ontstoppen.

Samen houden we de straat rondom de school schoon en gezellig! Wil je meedoen in je eigen straat? App of bel Martine Zwijnenberg via 06-15081022